måndag 22 augusti 2011

Nu är det dags att sätta fart.

Bråda tider, bara fem dagar kvar innan den årliga Konst och Kaffe i Glanshammar. Jag har varit fullt upptagen med en Londonresa, jobb resa och golfhelg i Töreboda med damerna i Kårsta GK. Egentligen är jag jätte trött men har ändå haft energi och lyckats sy tre pocketfodral i dag. För någon vecka sedan fick jag mina tygtaggar och nu kan jag sy fast dem på mina alster. F.O.T och två små fötter är min symbol. Det betyder Fleecesockor och trollsländor. Jag har fått hjälp av dottern för hon tycker att min logga är alldeles för lång.
Tygerna är inköpta på S&S i Malmö.






Nu försöker jag uppdatera min blogg lite oftare och sätter också lite press på mitt skapande.

måndag 8 augusti 2011

Bråda dagar

Det är konstigt hur en del människor fungerar. Tydligen är jag en sådan att jag måste ha tidspress om jag ska få något gjort. Nu har snart hela sommarlovet gått och jag har inte skapat något alls. Tid har jag haft i massor men inte lusten. I natt åker jag till London i några dagar och då blir det inget skapande här hemma. Kanske att virknålen åker med men vi får se.
I går började jag i alla fall med att göra lite mer fleecesockor. För två veckor sedan var jag i Malmö och handlade på S&S. Lite stressig shopping blev det men är nöjd över mina inköp i alla fall.
Sockorna har fått en ny design och jag gillar dem.





Nu hoppas jag att de håller som texten lovat, noppfri fleece. Jag kantade sockorna med lite tunnare fleece och om man vill kan man vika upp dem och få längre skaft. De ser lite roliga ut på bild men sitter format efter fötterna.

Annars har jag inga mer skapande bilder, men lite sommarbilder från de nya rabatterna kan jag visa.
 Här är det en rabatt med lavendel och oj vad de växer snabbt. Det luktar så gott när man är på väg in eller ut från huset.
Det här hörnet var det bara en bit gräs i. Det var svårt att klippa och såg inte alls kul ut. Nu är den upphöjd och har fått lite prydnadsgräs i. Det fattas några kilo sjösten men det är på g. Mannen hade lite hjälp av dotterns hund när han grävde.
En dag med föräldrarnas båt ute på Vänern. Hur härligt som helst.
En ny inneboende som inte vill vara med på bild. Nu har den nog flyttat in hos granne efter att vi nu har stängt dörren till förådet.
Ja sen har golfen tagit upp en stor del av mitt sommarlov men det är en annan historia. Återkommer med mer bilder vart efter jag skapar.