tisdag 20 mars 2012

Mobilfodral

Måste ta mig i kragen och det gjorde jag på skarpen. Nu har jag knåpat ihop ett mobilfodral åt grannen. Den blev i brun fuskmocka. Hoppas hon blir nöjd. Ska strax fortsätta virka på en väska som jag fått göra om ett antal gånger, men nu tror jag den blir som jag vill.

fredag 16 mars 2012

Fritt symaskinsbroderi

Nu har jag även provat på att vara kursledare i "fritt symaskinsbroderi". Det var ett lite gäng som kom till mig under tre tisdags kvällar. De hade inga förkunskaper så jag visade grundtekniken att sy som att måla. De var jätte duktiga och här är deras alster.


måndag 12 mars 2012

Äntligen!

Nu var det jätte länge sedan jag var inne och bloggade. Ärligt talat så hade det gått så lång tid att jag glömt lösenordet för inloggning. Nu tog jag mig i kragen och kämpade med geniknölarna och kom på lösenordet.
Jaha vad har hänt sedan sist. Mycket.
Under hösten har jag mest lekt med min nya telefon. Det har upptagit mest av min fritid. Men det är bara nyhetens behag. I höstas åkte jag till Stockholm på slöjdmässan. Där fanns det som vanligt mycket att bli inspirerad av. Här är några fina bilder.


Under jul har jag arbetat med ett lövprojekt "Ser du löven för alla träd". Det är en utställning som kommer att vara på Liljevalchs i Stockholm i sommar. Det är Hemslöjden som firar 100 år. vi är 2000 kreatörer som skapat var sitt löv. Sedan kommer löven att auktioneras ut och intäkterna går till VI-skogen för plantering av nya träd i östra Afrika.
Eftersom Wordfeud har upptagit en stor del av min fritid så gjorde jag ju naturligtvis en sådan spelplan på lövet. På andra sidan knöt jag ryaknutar i glada färger.